O nama

TFT je domaća internet trgovina za prodaju nespecijaliziranih proizvoda na malo. Naglasak poslovanja stavljamo na Syn-ake lifting kremu, napravljenu prema provjerenoj recepturi.

SYN-AKE Lifting krema je poput Botoxa, ali djeluje na drugačiji način sprječavajući duboke bore podjednako ili bolje od opasnih toksina poput Botoxa. SYN-AKE je aktivni sastojak protiv bora na bazi sintetskog tripeptida koji oponaša učinak Venom Fer-De-Lance zmije.

foto_1
foto_2

Izjava o odricanju odgovornosti

Niti jedan dio ove web stranice ne podrazumijeva nikakvo jamstvo ni obvezu te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.

Svi tekstovi i članci su neobavezne informacije. Koristite ih na svoju vlastitu odgovornost i rizik. TFT ni autori članka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta autora. TFT ne preuzima odgovornost za ista.

O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta, konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.

Izjava o povredi autorskih prava

Fotografije vezane uz članke objavljene na ovoj web stranici, preuzete su s besplatnih izvora, share portala i sučelja i koriste se u najboljoj namjeri (Fair use). Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko smatrate da neka fotografija spada u područje kršenja autorskog prava i u najkraćem roku ćemo je skinuti sa sučelja.