O nama

Dobro došli u naše malo carstvo kreativnosti! Očekuje vas mnoštvo novih, dekorativnih, kreativnih te edukativnih proizvoda za velike i malene. Svi proizvodi izrađeni su za europsko tržište, ističu se kvalitetom i jedinstvenim, inovativnim dizajnom. Naša ponuda prilagođena je za svaku dob. Kod nas možete pronaći proizvode za zabavu, edukaciju i rehabilitaciju.

Osnovni podaci

Tvrtka: TF TRADE j.d.o.o.
Sjedište: Virovitica, Podravska 66

Registarski sud: Trgovački sud u Bjelovaru

MBS: 010107456
MB: 4954629
OIB: 10620724653

Temeljni kapital: 10,00 kuna uplaćen u cijelosti

Član uprave:
Tomica Farkaš

IBAN: HR9524840081135082357

O nama Fotka_3
O nama Fotka 2

Izjava o odricanju odgovornosti

Niti jedan dio ove web stranice ne podrazumijeva nikakvo jamstvo ni obvezu te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.

Svi tekstovi i članci su neobavezne informacije. Koristite ih na svoju vlastitu odgovornost i rizik. TFT ni autori članka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta autora. TFT ne preuzima odgovornost za ista.

O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta, konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.

Izjava o povredi autorskih prava

Fotografije vezane uz članke objavljene na ovoj web stranici, preuzete su s besplatnih izvora, share portala i sučelja i koriste se u najboljoj namjeri (Fair use). Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko smatrate da neka fotografija spada u područje kršenja autorskog prava i u najkraćem roku ćemo je skinuti sa sučelja.